Valuta:
Netherlands
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Wanneer u één van onze producten te kopen, moet u zich aanmelden. We weten dat uw privacy is belangrijk, we hebben een privacybeleid uit te leggen hoe we verzamelen, gebruiken en die informatie te beschermen. Er is een snelle samenvatting hieronder. We willen dit te vereenvoudigen, zodat u weloverwogen keuzes te maken over je privacy, en dan de rest van je tijd te genieten van onze producten en diensten te brengen.

Verzamel informatie

We hebben deze informatie nodig om u te voorzien van onze diensten, bijvoorbeeld om je identiteit te bevestigen en contact met u op. We verzamelen gegevens die u bezoekt en hoe en wanneer u toegang tot uw account. Wij verzamelen persoonlijke informatie wanneer u zich aanmeldt voor onze website, wanneer u onze producten of anderszins ons de informatie.

Informatie over het aandeel

In bepaalde beperkte omstandigheden kunnen we ook bij wet verplicht om informatie te delen met derden. Persoonlijke informatie kan worden gedeeld met derden te voorkomen, te onderzoeken, of actie ondernemen ten aanzien van illegale activiteiten, verdenking van fraude, situaties die mogelijke bedreigingen voor de fysieke veiligheid van een persoon, schendingen van onze Servicevoorwaarden of enige andere overeenkomst met betrekking tot de Diensten, of zoals anderszins vereist door de wet.

Omgaan met informatie

We zullen doorgaan met gearchiveerde kopieën van uw persoonlijke gegevens op te slaan voor legitieme zakelijke doeleinden en om te voldoen aan de wet. We zullen doorgaan met anonieme of geanonimiseerde gegevens, zoals de website bezoeken op te slaan, zonder identifiers, om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij doen niet en zal nooit te delen, bekend te maken, verkopen, verhuren, of anderszins persoonlijke informatie aan andere bedrijven voor de afzet van hun eigen producten of diensten. We niet de persoonlijke informatie die wij van u of uw klanten contact op te nemen of de markt aan uw klanten of rechtstreeks concurreren met die u gebruikt.

Plan du site

Nous Contacter

adidas schoenen dames

Copyright © 2018 www.industrialboard.nl. Powered by adidas schoenen dames
Uw ipadres is: 54.163.42.154     kinderen Jongen , adidas schoenen dames , puma schoenen , nike air max classic